avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenda trebuie achitata?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenda trebuie achitata?

Eu sunt baiatul care a furat din spania , am fost la judecata am primit 150 amenda la moment nu am acești bani? Care vor fi consecintele daca nu o voi achita?
Se transforma in inchisoare
Multi baieti fura din Spania, daca mergeai la o universitate cu o bursa sau la un doctorat era ceva, asa.....Posibil sa ca amenda dispusa sa se transforme in zile inchisoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

amenda trebuie achitata? Victor01 Victor01 Eu sunt baiatul care a furat din spania , am fost la judecata am primit 150 amenda la moment nu am acești bani? Care vor fi consecintele daca nu o voi achita? (vezi toată discuția)
Lovire minor alexiabucuresti alexiabucuresti buna seara, ieri baieatul meu de 12 ani a fost batut si lovit de alti doi baieti. baiatul meu cand a cazut sa lovit la mana rezultand cu o entorsa. eu ca tata ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin ombladon ombladon Buna seara ! Ma numesc Fluturel Vlad , sunt din judetul iasi si am 13 ani . In urma cu o saptamana am fost cu un baiat la un magazin din zona unde locuiesc ... (vezi toată discuția)