avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Declarare persoana disparuta/decedata prin Hotarare ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Declarare persoana disparuta/decedata prin Hotarare Judecatoreasca

Buna ziua! Care este procedura pentru a declara o persoana disparuta apoi decedata prin instanta? Precizez ca am informatii cum ca ar fi decedat in urma cu vreo 5-6 ani, era un om al strazilor si a fost gasit de politie. Am cautat la Evidenta Populatie Bucuresti si nu au gasit informatii iar recent am depus cerere la Evidenta populatiei la Sectia de Politie. Azi am fost sunata de ei si mi-au spus ca nu au gasit informatii decat ca are buletinul expirat din 2001. Eu sunt in calitate de fosta sotie a acestei persoane. Daca sunt avocati pe forum care sunt interesati sa ma ajute cu aceasta problema doresc un pret in privat. Instanta de judecata va fi Judecatoria Sector 3 Bucuresti. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Documente necesare luare in spatiu (carte de identitate expirata) Danyca Danyca Buna ziua, As dori sa stiu ce conditii trebuiesc indeplinite si ce documente sunt necesare pentru luarea in spatiu a unei persoane ( prietena mea ) care are ... (vezi toată discuția)
Schimbarea buletinului performer189 performer189 salut, sotia mea a divortat de fostul barbat ea are nevoie sa-si schimbe buletinul in situatia de fata, am inteles ca nu se mai poate schimba la politie se ... (vezi toată discuția)
Decesul tatalui axiclau axiclau parintii au fost divortati,dar mama nu a facut partaj ,apoi si mama a murit,tata a plecat sa munceasca prin tara si de atunci nu mai stim nimic de el.am auzit ... (vezi toată discuția)