avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... cadastru teren arabil
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

cadastru teren arabil

Buna ziua,
Mama vrea sa vanda 2 hectare teren arabil din 5 hectare detinute cu titlu de proprietate.Trebuie sa faca cadastru la cele 2 hectare?
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 16:18, 27 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da. Nu stiu daca merita bataia de cap. Sa intrebe la primarie inainte, fiindca in unele parti ale tarii se face cadastrarea gratuita, pe fonduri UE. Se va face peste tot, insa dureaza

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de propietate alexandrualexmarin alexandrualexmarin Buna ziua!Detin un teren intravilan cu suprafata de 907mp obtinut printr-un certificat de intretinere al mamei mele care a decedat acum 1 an.Detin titlu e ... (vezi toată discuția)
Posesie teren morariu1957 morariu1957 In anul 2006 am cumparat o parcela de pamint arabil in suprafata de 1000 m in intravilanul localitatii in baza unei chitante de mina cu martori ,nu am putut cu ... (vezi toată discuția)
Suprapunere cadastre eugen2011 eugen2011 Buna ziua , Am o problema pentru care cer sprijinul celor de specialitate sau celor care au trecut prin asa ceva.Acum patru ani ani am fost la notar pentru a ... (vezi toată discuția)