avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cresterea copilului - concediu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cresterea copilului - concediu

vreau sa ma lamuriti si pe mine cu ceva, va rog. am o fetita de 9 luni si sunt din nou insarcinata. as vrea sa stiu cum e cu concediul de crestere a copilului. beneficiez de concediu in continuare pentru al doilea copil sau nu am concediu numai 2 ani pentru amandoi? ce trebuie sa fac? spuneti-mi si mie, va rog!!!!!!!!!!!!!!!
Cel mai recent răspuns: Miruna SRU , utilizator 10:20, 4 Aprilie 2006
O sa beneficiezi de concediu pana cand si cel de-al doilea copil va implini 2 ani. Din pacate indemnizatiile nu se cumuleaza (o sa primesti tot 800 RON), avantajul este ca din 2007 alocatia va fi de 200 RON pt copil si 600 ron indemnizatia unica.
va rog sa precizati care este legea care reglementeaza indemnizatia pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani. multumesc
OUG 148/2005 privind sustinerea familiei în vederea cresterii copilului
multumesc mult. si as dorii sa imi mai impartasesti din experienta ta privind dreptul muncii.
te rog sa imi explici cum se calculeza termenul de 12 luni. in cazul meu, tinara mama este insarcinata in 6 luni, deci va naste peste circa 3 luni. A lucrat cu carte de munca pana in 23 ianuarie 2006. Ar fi posibil ca dupa ce va naste, peste cca 3 luni, sa beneficieze de indemnizatie pentru cresterea copilului de pana la 2 ani.

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil outofside outofside Buna ziua, Va rog sa scuzati simplitatea intrebarii, dar voiam un raspuns dintr-o sursa cat mai sigura. Caz: - mama nu este angajata (detine o firma, dar ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil pana la 2 ani lexmit31 lexmit31 buna seara! va rog sa ma lamuriti intr-o problema: sunt in concediu pentru cresterea copilului ( copilul meu are 10 luni) si sunt din nou insarcinata. Voi ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia cresterea copilului rodi_ali rodi_ali Am si eu o nelamurire. Nu lucrez momentan nicaieri, si am ramas insarcinata. ce pot face pt. a beneficia de indemnizatia pt. cresterea copilului? se poate ... (vezi toată discuția)