avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Invitatie primarie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Invitatie primarie

Buna ziua. De curând am cumpărat un apartament si am inceput renovarea. Odată cu începerea renovarii bineinteles ca ne.am trezit cu vecini care ne-au facut reclamații si ne.au amenințat cu poliția.
Azi au venit două doamne de la Disciplina in constructii si ne.au lăsat o invitatie cu actele pe care trebuie sa le prezentăm la primărie, printre care și autorizație de construcție eventual demolare. Dar ele nu au constatat nimic pentru ca nici nu au intrat în apartament ca sa vada daca am modificat ceva sau nu...
Noi nu am adus modificari, doar am scos tocurile ușilor si geamurilor vechi, am scos faianta gresie veche etc. Pentru ce sunt obligată să aduc acele autorizații, pe care oricum nici nu le am pentru ca nu s.a pus problema de modificat ceva...????
Cel mai recent răspuns: Alexalivia , utilizator 21:57, 30 Iulie 2018
Va pot gasi nereguli.
Legea este stufoasă.
Pe.tocarie însă nu vad ce sa va faca.
Inteleg ideea conform căreia ar putea sa caute nod in papură si tot sa primesc amenda...dar pentru ce? Ca imi renovez apartamentul? Încă o dată mentionez ca ei nici un au efectuat un control al apartamentului, doar ne.au înmânat o invitatie in care se specifica actele pe care trebuie sa le prezentăm la primărie...ori daca eu nu mi.am propus sa modific ceva in casa, nu am actele respective.
Daca nu ati intervenit asupra structurii de rezistenta a apartamentului,daca nu ati dezafectat pereti de rezistenta,nu ati mutat pozitia ferestrelor,a usilor nu va pot sanctiona
Probabil ca vecinii datorita zgomotului au precizat ca ati demolat pereti interiori,motiv pentru care reprezentantii primariei au obligatia pentru a raspunde plangerii sesizarii reclamantilor sa verifice la fata locului,sa incheie proces verbal de constatare si sa raspunda in termen legal
Dv este de preferat sa dati curs invitatiei,sa va prezentati la data si ora comunicata si puteti demonstra interventiile realizate inclusiv cu fotografierea locurilor respective cu telefonul mobil sau puteti solicita deplasarea angajatilor la apartament
Multumesc frumos!
Lucrările de reparații de genul celor descrise de dvs. nu au nevoie de autorizație, conform legii. Găsiți pe siteul ce găzduiește acest forum un articol în acest sens.

Alte discuții în legătură

Incadrare spatiu balcon in sufragerie. baubau1988 baubau1988 Buna ziua, Sunt curios daca doresc sa pentru renuntarea la usa si ferestrele de acces balcon am nevoie de Autorizatie de constructie. Mentionez ca nu ma ... (vezi toată discuția)
Ajutor in cazul unui control de la politia pentru disciplina in constructii capraruioan capraruioan Imi pare rau dar nu am putut gasi un titlu potrivit Problema este ca mi-a fost facuta o reclamatie la inspectoratul de stat in constructii in urma unei ... (vezi toată discuția)
Sistare lucrare isc, reclamatii vecini serbanlevi serbanlevi Buna seara. Am procedat la renovarea unui apartament de la zero si am fost reclamat de vecini. Instalatia electrica pentru a nu sparge peretii am tras-o pe ... (vezi toată discuția)