avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Venituri din proprietate intelectuala obtinute in ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Venituri din proprietate intelectuala obtinute in timpul CCC

Pe langa veniturile salariale, inregistrez venituri din publicarea catevor carti in strainatate. Veniturile sunt declarate si pentru ele platesc impozit conform legii. Am inteles ca aceste venituri nu mai sunt luate in calcul la stabilirea indemnizatiei pentru cresterea copilului incepuand cu Aprilie 2018. Intrebarea este: daca eu voi continua sa primesc aceste venituri dupa nasterea copilului si intrarea in concediul de crestere a copilului va atrage dupa sine suspendarea indemnizatiei?
Cel mai recent răspuns: AndreeadAuthor , utilizator 22:41, 28 Iulie 2018
Cel mai bine intrebati la ANPIS - Agenţia Naţională pentru Plăţi şi Inspecţie Socială, intrucat legislatia nu decide ce fel de venituri se pot realiza in timpul CCC.
va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de crestere a copilului delia3 delia3 Tatal beneficiaza de indemnizatie pt. cresterea copilului daca realizeaza venituri din agricultura? mai exact are un pfa si pe baza declaratiei 221 ... (vezi toată discuția)
Suspendare indemnizatie crestere copil alexandrabozga alexandrabozga Desi peste tot pe internet apare informația ca indemnizatia crestere copil nu se suspenda dacă se incaseaza dividende, pentru a fi sigura, am intrebat la ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie ccc si venituri din inchierierea sau vanzarea unui apartament Madalinapreda13 Madalinapreda13 Pot vinde sau inchiria apartamentul proprietate personala fara apierde indemnizatia de crestere copil? Va multumesc! (vezi toată discuția)