avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de vanzare cumparare

Buna ziua. Am cumparat in septembrie un apartament de la fostul meu partener de viata cu care nu am fost casatorita,El a ales sa plece. Acum s-a gandit ca mai vrea bani si ma ameninta cu proces. Ce poate sa faca si cum sa procedez eu. Mentionez ca bani i-am dat in fata notarului si a semnat fara nici o pretentie.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:42, 28 Iulie 2018
Mergeți la avocat cu actele la consultanta juridică și va va lamuri în concret pe toate aspectele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce as putea face să-mi iau și copilul pe care îl am cu concubinul care nu suntem căsătoriți civil? Anisoara94 Anisoara94 Buna ziua ......as avea și eu o întrebare Am un băiețel de 3 ani cu concubinul care nu suntem căsătoriți ....eu as vrea sa plec de la el deoarece nu ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune Lucian1987 Lucian1987 Buna ziua, Unchiul meu a decedat acum 9 ani. Acesta a deținut un apartament ce a fost achiziționat fiind căsătorit, in 1983. In 1986, soția lui a ... (vezi toată discuția)
Buna seara. am fost casatorit timp de 14 ani, divortul a fot ... kingjack23 kingjack23 Buna seara. Am fost casatorit timp de 14 ani, divortul a fot facut la notar si nu am avut pretentii la nimic. In timpul casatoriei, dupa decesul bunicii ... (vezi toată discuția)