avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de vanzare cumparare

Buna ziua. Am cumparat in septembrie un apartament de la fostul meu partener de viata cu care nu am fost casatorita,El a ales sa plece. Acum s-a gandit ca mai vrea bani si ma ameninta cu proces. Ce poate sa faca si cum sa procedez eu. Mentionez ca bani i-am dat in fata notarului si a semnat fara nici o pretentie.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:42, 28 Iulie 2018
Mergeți la avocat cu actele la consultanta juridică și va va lamuri în concret pe toate aspectele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce as putea face să-mi iau și copilul pe care îl am cu concubinul care nu suntem căsătoriți civil? Anisoara94 Anisoara94 Buna ziua ......as avea și eu o întrebare Am un băiețel de 3 ani cu concubinul care nu suntem căsătoriți ....eu as vrea sa plec de la el deoarece nu ... (vezi toată discuția)
Buna seara. am fost casatorit timp de 14 ani, divortul a fot ... kingjack23 kingjack23 Buna seara. Am fost casatorit timp de 14 ani, divortul a fot facut la notar si nu am avut pretentii la nimic. In timpul casatoriei, dupa decesul bunicii ... (vezi toată discuția)
Protejare mostenire corinana corinana Am mostenit de la parinti un apartament. In acest moment as dori sa il vand si, din banii rezultati sa cumpar un teren. Sunt insa casatorita si nu as dori sa ... (vezi toată discuția)