avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Ma poate ajuta cineva cu doua contracte imobiliare?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Ma poate ajuta cineva cu doua contracte imobiliare?

1. Am nevoie de un model de contract prin care eu ca si agentie imi asum responsabilitatea de a gasi proprietatile potrivite pentru un investitor contra unui comision.
2.Un model de factura pe care il inmanez cand incasez comisionul.
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Iulie 2018
MrFB, utilizator
Cel mai recent răspuns: MrFB , utilizator 20:05, 28 Iulie 2018
Gasiti pe site numeroase modele contracte pe care le puteti personaliza
Nu este necesar model factura
Pe factura stas consemnati comision prestatie intermediere imobiliara conform contract
Buna seara!
Modelul de contract prin care o persoana juridica angajeaza agentia mea sa ii caute exact un anumit tip de proprietate/proprietati contra unui comision de x % nu am gasit.

ynocentta a scris:

Gasiti pe site numeroase modele contracte pe care le puteti personaliza
Nu este necesar model factura
Pe factura stas consemnati comision prestatie intermediere imobiliara conform contract

Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Iulie 2018
MrFB, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Serviciu achitat - apoi reclamatie Intelepth Intelepth Servicii imobiliare, achitate cu chitanta si factura. Apoi beneficiarul face reclamatie ca nu am semnat un contract de intermediere (acordul a fost verbal si a ... (vezi toată discuția)
Conditionarea vanzarii unui apartament de plata comisionului la agentie alpet alpet As vrea sa stiu care este parerea unui jurist despre urmatoarea situatie: Am gasit un apartament oferit spre vanzare de catre o agentie, pe un site de ... (vezi toată discuția)
Contractul de intermediere deealexx deealexx Buna ziua. Contractul de vanzare-cumparare incheiat intre doua firme, este un contract de intermediere? Am de facut un proiect: am internationalizat o firma pe ... (vezi toată discuția)