avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1111 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... proceduri necesare pt obtinerea tutelei/curela a ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

proceduri necesare pt obtinerea tutelei/curela a fratelui adult de la parinti la frate

buna seara. sotul are un frate de 40 ani cu handicap mental ce este sub tutela parintilor. avand ceva probleme de sanatate si o anumita varsta am vrea sa il luam cu noi in strainatea. ce demersuri trebuie sa facem pt obtinerea tutelei/curelei pt a nu avea probleme si pt a putea trece granita cu el? multumim
Cel mai recent răspuns: Malita Laura , Avocat 21:48, 30 Iulie 2018
Prin istanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere tutela persoana adulta de la parinte la frate corina.daniela corina.daniela sotul are un frate cu handicap mental si este in tutela parintilor. sunt batrani si cu bolile varstei si nu mai sunt in gradul sa se ocupe de el. noi vrem sa ... (vezi toată discuția)
Obtinerea unui pasaport pentru o persoana fara discernamant plaurap plaurap Fratele meu este o pesoana cu un handicap mental, declarat fara discernamant. El locuieste in afara Romaniei impreuna cu parintii mei. Parintii mei au mers la ... (vezi toată discuția)
Tutore niclaus niclaus tutore:daca am domiciliul in apropierea persoanei cu handicap psihic dar sant rezident in strainatate as putea deveni tutore pentru persoana respectiva?Relatia ... (vezi toată discuția)