avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate WizzAir - CheckIn
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

WizzAir - CheckIn

Buna seara! Sper sa ma puteti ajuta. Calatoresc cu sotul si copilul minor intr-o tara din UE, cu WizzAir. Cand am facut checkin-ul, dupa printarea Boarding Pass-urilor, in dreptul sectiunii "Tipul documentului de identitate" am observat ca mie imi scrie "Other Document", desi eu am selectat "NationalID" cand am facut checkin-ul, dar sotului ii aparea bine. Am mai descarcat dupa aprox 2h din nou biletele de avion si am vazut ca i-au modificat si lui, si ii apare tot "Other Document". A mai patit cineva asa? Voi avea probleme la aeroport? Mentionez ca in campul "Numarul documentului de identitate" am trecut doar numarul efectiv, nu si seria buletinului, a luat efectiv mot-a-mot ce scria sa trec. Ulterior am aflat ca e recomandat a fi scris si numarul si seria. S-a mai lovit cineva de problema asta?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:25, 29 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vedeți sa aveti codul de bare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot sa fac sa-mi iau banii înapoi? simona dumitrana simona dumitrana Buna ziua,am achiziționat un bilet de avion pentru un minor de 17ani de la wizzair ...am crezut ca este posibil ca acesta sa călătorească neînsoțit ... (vezi toată discuția)
Document expirat Roxdia Roxdia Sunt in Italia, as dori sa plec in România. Menționez că am buletinul expirat si pasaport nu am deloc. Titlul decalatorie îl pot lua după ce i-au bilete ... (vezi toată discuția)
Anulare rezervare bilete avion floridecires floridecires Am facut o rezervare online pentru bilete de avion, am optat pentru plata online, cu cardul, caz in care, la efectuarea rezervarii s-a initiat si plata ... (vezi toată discuția)