avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună am și eu o întrebare - am condus un autoturism ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună am și eu o întrebare - am condus un autoturism fără numere de înmatriculare am făcut accident

Bună am condus un autoturism fără numere de înmatriculare am făcut accident nu am lovit pe nimeni doar un gard am părăsit locul accidentului ce as putea întinpla
Cel mai recent răspuns: IULIAN-CRISTIAN GLĂVAN , Avocat 01:30, 29 Iulie 2018
Bună seara!
Dosar penal pentru conducerea unui autovehicul neînmatriculat.
Ultima modificare: Duminică, 29 Iulie 2018
IULIAN-CRISTIAN GLĂVAN, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fuga de la locul accidentului Florin Alexa Florin Alexa Bună ziua am și eu o întrebare, am condus o mașină cu numere roșii expirate pe un drum judetean și am lovit o persoana care mergea pe sensul meu de ... (vezi toată discuția)
Auto neinmatriculat, numere false stefan_000 stefan_000 Buna seara, am avut un accident cu un autoturism, a rezultat dauna totala. Am cumparat un altul, aceeasi culoare, aceleasi dotari, cu alte cuvinte IDENTICA. ... (vezi toată discuția)
Respingerea cererii de prelungire a dovezii inlocuitoar a permisului de conucere ContSters233279 ContSters233279 Am fost prinsa de pol. cu nr provizorii expirate de o zi si dusa la sediu,unde nu am semnat nimic deoarece am vrut sa ma consult cu un avocat. Mi-au retinut ... (vezi toată discuția)