avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Recidiva dupa amenda penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Recidiva dupa amenda penala

Din pespectiva recidivei daca am amenda penala ca prima decizie definitiva , ce se intampla ( in terorie, din fericire) in caz de alt dosar penal?
adica se mai poate lua o amenda penala sau se poate da cu suspendare o pedeapsa?
Nu sunteti in stare de recidiva.
adica nu m as afla in situatia in care sa primesc cu executare?
Ba da...puteti executa pedeapsa,n are legatura cu aceasta
Se poate dispune orice modalitate de individualizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere fara permis recidivist tudorel78 tudorel78 buna ziua va rog sami explicati si mie la ce sa ma astept ,am fost condamnat la 1an si 2 luni cu suspendar in acest timp am fost prins fara permis din nou si ... (vezi toată discuția)
Recidiva în caz de amenda cezarad cezarad Cum se sancționează din perspectiva recidivei o pedeapsă constând în amendă? Concret, pentru prima faptă pentru care a fost condamnat, inculpatul a ... (vezi toată discuția)
Cand se intelegere stare de recidiva? daca am facut o noua fapta ... Costinmudure11 Costinmudure11 Cand se intelegere stare de recidiva? Daca am facut o noua fapta care e pedepsita cu un an sau mai mult? Daca fapta este incadrata 1 luna 1 an, sunt in stare ... (vezi toată discuția)