avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contributii indemnizatie de maternitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contributii indemnizatie de maternitate

Buna ziua,
va rog sa-mi spuneti ce contributii platesc angajatul, respectiv angajatorul pentru indemnizatia de maternitate?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: boerica , utilizator 11:53, 5 Noiembrie 2009
angajatul: cas la nivelul salariului minim pe economie
angajatorul: cas la nivelul salariului minim pe economie
fond de accident- in functie de cod CAEN*600 ( sal min pe ec)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia platita din fnuass Annamaria Bajko Annamaria Bajko Buna seara! Referitor la indemnizatii pt.Concediu medical suportat din FNUASS am urmatoarea intrebare: - se contributii retin din indemnizatie??? ... (vezi toată discuția)
6 saptamani din concediul pentru sarcina, platit 100%? cris2279 cris2279 Buna ziua, Ma poate lamuri cineva despre existenta unei legi prin care salariata gravida poate beneficia timp de 6 saptamani din concediul de sarcina de 100% ... (vezi toată discuția)
Calcul corect pre si post natal anamariaholban anamariaholban Buna ziua, Am marea rugaminte sa ma ajutati cu calculul pentru concediul prenatal deoarece contabilul firmei unde lucrez sustine ca-mi plateste prenatalul ... (vezi toată discuția)