avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Divorț cu minori la notar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Divorț cu minori la notar

Bună seara.fostul soț nu vrea să divorțăm decit la notar.Avem un băiețel de 16 ani .Soțul ne-a abandonat ptr altcineva.Nu contribuie cu nimic la creșterea copilului va mai mult ne amenință și el și Amanta.Ce mă sfătuiți.Va multumesc
Plângere penală pentru amenințare, respectiv acțiune de divorț în instanță.

De preferat, acțiunea ceva mai târziu, după plângerea penală, ca să vă puteți folosi de plângere atunci când se discută custodia...

Și, în primul rând, luați-vă un avocat. Nu este un caz foarte dificil, chiar și un proaspăt avocat se poate descurca, dar aveți neapărat nevoie de avocat.
Buna seara,
puteti desface casatoria la notar, dupa dorinta sotului, insa, dvs puteti intenta actiunea de divort. Nu va poate face nimic
Buna seara,
Pentru amenintari si hartuire plangere penala si, eventual, o solicitare de ordin de protectie atat pentru dumneavoastra cat si pentru minor.
Cerere de divort la notar DAR CU CONDITIA SA PLATEASCA PENSIA RESTANTA
Cerere in instanta cu solicitarea de a plati si pensia de la data introducerii cererii.
Vă mulțumesc Am plîngere penală de un an.Nu sa făcut nimic deoarece ei trăiesc în Spania
Eram sigura ca totul era verbal si de la distanta, de aceea nici nu v-am sfatuit sa intreprindeti ceva penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia alimentara/de intretinere eu1978 eu1978 Buna seara, Sunt separata de sotul meu de doar o luna de zile,avem o fetita minora,eu nu lucrez in aceasta perioada.Doresc ,ca pe viitor sa inaintez divortul ... (vezi toată discuția)
Intretinere minor ivanflorentina50 ivanflorentina50 cum pot sa obtin si eu sau sa formulez o cerere de ordonanta presedentiala pentru a obliga la plata intretinerii unui minor (vezi toată discuția)
Vreau sa fug cu fetita de acasa, din spania renegation renegation Buna ziua, ma poate ajuta si pe mine cineva? Sunt in Spania cu fiica de 3 ani si sotul. Casatoriti in Romania. De mai bine de 6 luni casatoria noastra s-a ... (vezi toată discuția)