avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 255 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Conversatiile de pe WhatsApp
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Conversatiile de pe WhatsApp

Buna seara,

Intrebarea mea e simpla.

Conversatiile de pe WhatsApp pot fii folosite ca proba intr-un proces de divort?
Precizez ca nu au fost depuse in format electronic.
Evidenta prezentata a fost pozata, iar, mai apoi, printata.
Ultima modificare: Duminică, 29 Iulie 2018
Nătăfleț, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 20:58, 30 Iulie 2018
Adica ati facut screenshoturi? Nu puteti dovedi autenticitatea lor,
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pot sa fie coroborate cu alte probe inscrisuri ,martori etc.Oricum nu va puneti baza prea mare in aceste convorbiri,importanta este proba cu martori pt dovedirea motivelor care fac convietuirea imposibila.
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Pot sa fie coroborate cu alte probe inscrisuri ,martori etc.Oricum nu va puneti baza prea mare in aceste convorbiri,importanta este proba cu martori pt dovedirea motivelor care fac convietuirea imposibila.

Nu eu, ci ea a facut screenshot-uri convorbirilor, a scos din conversații doar partile care o avantajeaza pe ea.
Plus niste mesaje redactate in care eu "imi pun cenușă" in cap in speranta de am salva casnicia, pe care le-a depus ca înscrisuri.
Ultima modificare: Luni, 30 Iulie 2018
Nătăfleț, utilizator
orice amator poate fabrica astfel de screenshot-uri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Discutiile pe whatsapp pot fi proba in instanta, daca alta dovada ... suciu_diana suciu_diana Discutiile pe whatsapp pot fi proba in instanta, daca alta dovada nu exista intre parti? Este vorba de fosti soti (vezi toată discuția)
Admitere in instanta înregistrări telefonice adryst28 adryst28 Buna seara. Înregistrările telefonice făcute cu telefonul meu mobil in timpul conversației telefonice sunt admise ca proba in instanță? Mentionez ca din ... (vezi toată discuția)
Arhiva yahoo messenger - proba sau nu in instanta? xuser xuser La prima vedere oricine e tentat sa zica ca nu constitue proba in instanta, pentru ca orice se gaseste pe calculatorul cuiva poate fi modificat.Cu un program ... (vezi toată discuția)