avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Discutiile pe whatsapp pot fi proba in instanta, daca ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Discutiile pe whatsapp pot fi proba in instanta, daca alta dovada ...

Discutiile pe whatsapp pot fi proba in instanta, daca alta dovada nu exista intre parti? Este vorba de fosti soti
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 21:03, 21 August 2022
Ați pus o întrebare prea la general. Ce probe`? Ce vreți să obțineți`?

Instanța de judecată nu analizează probele la modul general.
Ultima modificare: Vineri, 19 August 2022
Dapix, utilizator
Probele se coroboreaza în mod normal.
Mergeti la avocat daca vreti proces pentru analiza concreta de caz și nu ceva la modul general.
Depinde și ce proces este și alte lucruri.

Ultima modificare: Vineri, 19 August 2022
gi-jane2, moderator
Da, corespondența electronică constituie probă în instanță. Printați acele conversații și depuneți-le la dosar. Dacă cealaltă parte le contestă va trebui să probați că provin de la ea.
Bună ziua! În principiu, da, pot fi depuse în cadrul probatoriului, însă depinde și ce anume doriți să dovediți cu acestea (în contextul în care susțineți că alte dovezi nu mai există).
In mod normal.pt a avea sanse de castig.un proces nu ar trebui sa se bazeze pe o singura.proba indiferent de felul acesteia..Puteti sa folositi in.cazul probei cu înscrisuri convorbirile/mesajele respective dar mai bine discutati cu un av...

Alte discuții în legătură

Conversațiile telefonice și cele de pe whatsapp pot fi probe în instanță? petre1981 petre1981 Dacă am avut discuții telefonice și conversații pe WhatsApp cu o persoană pot să o dau în judecată și să solicit daune morale și materiale că am ... (vezi toată discuția)
Vreau sa fac o cerere de chemare in judecata pentru insulta, ... andreeabrd28 andreeabrd28 Vreau sa fac o cerere de chemare in judecata pentru insulta, insa e ceva mai complicat, findca nu am decat un martor, care nu a fost prezent tot timpul? ... (vezi toată discuția)
Conversatiile de pe whatsapp Nătăfleț Nătăfleț Buna seara, Intrebarea mea e simpla. Conversatiile de pe WhatsApp pot fii folosite ca proba intr-un proces de divort? Precizez ca nu au fost depuse in ... (vezi toată discuția)