avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 255 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Discutiile pe whatsapp pot fi proba in instanta, daca ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Discutiile pe whatsapp pot fi proba in instanta, daca alta dovada ...

Discutiile pe whatsapp pot fi proba in instanta, daca alta dovada nu exista intre parti? Este vorba de fosti soti
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 21:03, 21 August 2022
Va multumesc pentru explicatii. Este vorba de situatii in care dupa procesul de custodie, o parte nu isi respecta obligatiile si singura modalitate de dovada este discutia pe whatsapp.

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

In mod normal.pt a avea sanse de castig.un proces nu ar trebui sa se bazeze pe o singura.proba indiferent de felul acesteia..Puteti sa folositi in.cazul probei cu înscrisuri convorbirile/mesajele respective dar mai bine discutati cu un av...

Despre ce obligații este vorba`? Și ce vreți să obțineți prin proces`?

Dacă itentați un proces fără motive temeinice, și cu acuzații care nu au bază legală, riscați să pierdeți procesul, și să cheltuiți inutil bani mulți.

Dați cîteva exemple de obligații pe care considerați că nu le respectă.

Singura obligație pe care legea îl obligă să o respecte este plata către copil a pensiei de întreținere.
Ultima modificare: Duminică, 21 August 2022
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conversațiile telefonice și cele de pe whatsapp pot fi probe în instanță? petre1981 petre1981 Dacă am avut discuții telefonice și conversații pe WhatsApp cu o persoană pot să o dau în judecată și să solicit daune morale și materiale că am ... (vezi toată discuția)
Vreau sa fac o cerere de chemare in judecata pentru insulta, ... andreeabrd28 andreeabrd28 Vreau sa fac o cerere de chemare in judecata pentru insulta, insa e ceva mai complicat, findca nu am decat un martor, care nu a fost prezent tot timpul? ... (vezi toată discuția)
Conversatiile de pe whatsapp Nătăfleț Nătăfleț Buna seara, Intrebarea mea e simpla. Conversatiile de pe WhatsApp pot fii folosite ca proba intr-un proces de divort? Precizez ca nu au fost depuse in ... (vezi toată discuția)