avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Sicane vicini
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Sicane vicini

Bună ziua! Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat. In fiecare dimineata gasesc o substanță pe presul la intrare in apartament( probabil sare). Ce pot sa fac sa scap de aceste sicane ale dragilor mei vecini? Nu am dovezi ca ar arunca cineva anume, dar anul trecut am avut o ceartă cu vecinul din fata, dar de atunci nu am mai intrat in vorba deloc cu el. Situația este neplăcută, mai ales ca nu am certitudinea ca e sare sau altceva. Matur zilnic, nu i am zis niciodată nimic sperand ca se va plictisi si isi va vedea de batranetea lui
Cel mai recent răspuns: dariusIII , utilizator 19:21, 30 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveti varinata fie sa dati spre analiza praful depus pe presul de la intrare fie o perioada sa indepartati presul ca sa nu mai aibe unde depune praful fie sa ignorati total actiunea vecinului
De două luni incerc sa ignor, sper sa ma ajute o plangere la poliție.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecini cu probleme eryurek eryurek Buna ziua, Vreau sa va impartasesc problema mea si in acelasi timp va rog sa ma sfatuiti ce ar trebui sa fac. Locuiesc intr-un apartament la etajul 2 de 3 ... (vezi toată discuția)
Problemă la bloc (gandaci) alinasiandrei alinasiandrei Buna ziua anul trecut am cumparat un apartament am un copil mic are 3 luni si de cand ne-am mutat avem o problemă f mare cu gândacii am vorbit cu ... (vezi toată discuția)
Vandalizare masina, supraveghere video cetateanutilizator cetateanutilizator buna ziua, anumiti vecini probabil crescuti prin pesteri, simt nevoia sa vandalizeze masini din parcare aruncand pe geam diverse substante, mizerie sau ... (vezi toată discuția)