avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cum se calculeaza la indemnizatia CCC venitul din ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cum se calculeaza la indemnizatia CCC venitul din lunile de concediu de sarcina si lauzie?

Sunt angajata (de 3 ani) intr-o firma si as vrea sa stiu daca la "venitul net in ultimele 12 luni inainte de nastere" intra indemnizatia primita la concediul de sarcina si lauzie? Am mai auzit versiunea ca s-ar lua pe "ultimele 12 luni inainte de concediu" si versiunea ca s-ar lua pe "ultimele 12 luni cat ar fi trebuit sa castigi daca nu intrai in concediu". Care e realitate?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:29, 30 Iulie 2018
Pentru luna nașterii copilului se iau în calcul veniturile cuvenite pentru acea lună, respectiv venitul pe care l-ar fi primit persoana dacă ar fi lucrat în toată luna, sau cumulul dintre venitul aferent zilelor lucrate cu indemnizația de maternitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil, calcul venituri 12m mihaelapopa2017 mihaelapopa2017 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu clarificarea unor aspecte legate de veniturile luate in calcul pt indemnizatia de crestere copil: 1. Care sunt cele 12 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil Ellamy Ellamy Buna ziua as dori sa stiu si eu cum se calculeaza indemnizatia ptr copil,tinand cont ca pana in octombrie 2014 am avut un salariu de 1379brut,din noiembrie s a ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza indemnizatia de crestere copil?! crisstinnaE crisstinnaE Va expun problema mai pe larg: De la 1 iunie 2014 o sa fiu in concediu de prenatal/postanatal( o sa nasc undeva dupa 20 iulie 2014 ) - acest concediu se ... (vezi toată discuția)