Buna ziua! Socri mei au vandut terenurile din mostenirea parintilor lor si au primit anumite sume de bani dar nu au facut parte si copiilor lor sotia mea si-a cerut partea dar nu au vrut sa ii dea nici un ban..este normal pot face cv in privinta asta asi lua si ia partea ei sunt 2 surori nu vrea sa dea la nici una..pot sa angajez un avocat pt asi lua partea la bani plus ca mai au terenuri care nu leau vandut si sotia mea vrea partea si din terenuri!!!!va multumesc
Nu au nicio obligatie sa le dea vreun leu si nu exista nicio posibilitate legala sa ii oblige.
Au avut obligatii pana la implinirea varstei de 18 ani sau 26 ani daca si-au continuat studiile. Si nici atunci nu aveau vreo obligatie sa le imparta din bunurile tranzactionate.
Nici din terenurile pe care inca nu le-au instrainat nu exista nicio obligatie sa le dea vreo parte.
Nimeni nu este obligat sa lase mostenire, pot vinde absolut tot si sa plece sa vada lumea!
Si daca ia vrea sa ii dea in judecata sa ii ceara partea ei ca copil nu se poate trb sa astepte pana la moartea lor ca sa ii revina partea??? Vorbim de foarte multe terenuri?? Va multumesc
Conflict cu socrul
carol52968
Buna seara. In 2004 m-am casatorit si ne-am mutat intr-un apartament care e pe numele socrului. In 2005 s-a nascut unicul nostru fiu. Sotia nu mai are frati. ... (vezi toată discuția)