avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Depunere declaratie unica
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Depunere declaratie unica

Buna ziua! O persoana fizica (neautorizata), care a facut in 2018 venituri de pana in 3000 de lei, promovand niste produse, trebuie sa depuna declaratia unica? Mentionez ca a primit banii prin Paypal, si apoi i-a retras intr-un cont bancar.

Alte discuții în legătură

Declarare venituri realizate online persoana fizica davidw davidw Buna ziua, Situatia este urmatoarea: In anul 2016 am realizat venituri din activitati de marketing afiliat prin promovarea unor produse si servicii ... (vezi toată discuția)
Vanzare lucrari / artwork-uri digitale pentru cryptomonede unknownamethyst unknownamethyst Buna ziua! Daca eu sunt un artist digital si imi pun lucrarile pe site-urile de tip NFT pentru a fi scoase la licitatie pe cryptomonede sau vandute tot pe ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit din activitati (online) PetreToader PetreToader Buna ziua, Am o intrebare pentru dvs., imi poate explica cineva cum sta treaba cu impozitul pe venit sau pe niste bani proveniti din activati online? Banii ... (vezi toată discuția)