avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1041 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodia copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodia copilului

Eu și soțul nu ne înțelegem,sunt agresată fizic și verbal, fizic nu am dovezi,nu lasă urme. Dacă plec cu copilul la ai mei,stăm într-un cămin,am toate condițiile,poate să mă bage la părăsire de domiciliu? Și să îmi ia copilul? Eu sunt în concediu creștere copil,copilul are 9 luni,nu mai îl alăptez. Ce proceduri ar trebui să intentez? Pot beneficia de asistență juridică gratuită? Eu sunt din București.
Plecați liniștită, vă puteți prevala chiar și de un ordin de protecție; recomandabil ar fi să luați legătura cu un avocat și să depuneți cerere de divorț, solicitând inclusiv stabilirea locuinței minorului la domiciliul dvs, pensie de întreținere, etc.
Nu exista parasire de domiciliu,puteti sa plecati linistita.In cazul in care va urmareste,ameninta solicitati un ordin de protectie..Succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie copil de 10 luni din concubinaj. pot să părăsesc domiciliul și să mă mut în alt județ fără acordul tatălui? Laurapopescu56 Laurapopescu56 Ce trebuie sa fac pentru custodia fetei mele de 10 luni nefiind căsătorită cu tatăl ei dar el fiind trecut in certificat pot sa părăsesc domiciliul unde ... (vezi toată discuția)
Probleme familie- divort cu minori misualina misualina sant casatorita de aproape12 ani,am 2copii minori,vreau sa ma despart de sotul meu,eu am servici de 14 ani iar el nu lucreaza imi poate lua copii? daca imi ... (vezi toată discuția)