avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate ANL
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

ANL

Dacă am renunțat la ANL cu predare cheie in luna mai mai pot să îl recuperez dacă fac o cerere la primărie?
Cel mai recent răspuns: Danciu Alina , utilizator 19:03, 30 Iulie 2018

Danciu Alina a scris:

Dacă am renunțat la ANL cu predare cheie in luna mai mai pot să îl recuperez dacă fac o cerere la primărie? Menționez că la controale nu au găsit pe nimeni și am găsit în ușă seara o citație prin care mă evacuau in 5 zile. Nu am avut restante la plati. Am dus adeverințe că nu am restante și.am semnat că predau

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces penalitati intarziere predare locuinta anl pagubitANL pagubitANL Am cumparat in 2008 cu credit ipotecar un apartament ANL in cartierul Henry Coanda. Imobilul este construit cat de cat, dar nu exista sperante de ... (vezi toată discuția)
Chirie apartament anl - cu datorii la intretinere, a fostilor chiriasi cristinaiasi cristinaiasi Buna ziua. Am primit un apartament cu o camera prin programul ANL in Iasi pt a sta in chirie ( de la primaria IASI departament locuinte ANL ) , iar peste un ... (vezi toată discuția)
Întrebare legată de locuința anl : ipoteza : - in orașul ... nicoctavia nicoctavia Întrebare legată de locuința ANL : ipoteza : - in orașul meu urmează sa se finalizeze un bloc ANL ( primul bloc ANL) , nu au mai fost blocuri ANL ... (vezi toată discuția)