avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Transfer loc de parcare ADP
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Transfer loc de parcare ADP

Buna ziua! Am cumparat de curand un apartament, iar vechiul proprietar are loc de parcare inchiriat de la ADP, care este deja platit pana la finele anului. Se poate face transferul de pe numele vechiului proprietar pe cel nou?
Cel mai recent răspuns: Ddoc , utilizator 13:20, 10 August 2018
In Bucuresti?
Da. mergeti sa preluati loculde parcare in termen de pana la 30 zile de la data contractului de vanzare cumparare de la ADP. Eu am patit acest lucru si am ramas fara loc de parcare.
da
va multumesc
In Bucuresti, sectorul 3, exista o hotarare de consiliu local in baza careia nu puteti obtine locul de parcare in conditiile expuse de dvs.

Alte discuții în legătură

Transfer loc de parcare pe numele sotiei AnCh AnCh Buna ziua, Sunt nou pe acest forum si nu am gasit raspunsul la intrebarea mea dupa ce am rasfoit putin prin paginile afisate la cautarea de loc de parcare ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare cris_sa cris_sa Buna ziua, Am o cunostinta care si-a cumparat un apartament anul acesta. Fostul proprietar i-a spus ca este inclus si locul de parcare platit la ADP ... (vezi toată discuția)
Buna seara.am cumpărat un imobil cu loc de parcare platit până ... Sibelnico Sibelnico Buna seara.Am cumpărat un imobil cu loc de parcare platit până la finalul anului 2021.Am aplicat online pentru loc de parcare și cei din primărie au spus ... (vezi toată discuția)