Buna seara.Am cumpărat un imobil cu loc de parcare platit până la finalul anului 2021.Am aplicat online pentru loc de parcare și cei din primărie au spus că este deja un loc pe apartament.Fiul fostului proprietar deține acest loc și nu reușesc să ii conving să facă cerere de reziliere.Cum pot face sa scot locul de pe imobil sau unde pot merge.Primaria spune că nu pot scoate decât dacă renunță fostul proprietar al locului.Multumesc
Ati cumparat doar imobilul locul de parcare e inchiriat probabil de la ADP..Persoana respectiva parcheaza in continuare acolo,nu vrea sa faca demersul din comoditate etc?Daca nu plateste pt anul acesta solicitati sa va fie repartizat sau rezolvati amiabil cu fiul ptoprietarului,stimulati l cu ceva banuti etc.E o contradictie in postarea dvs daca cumparati imobilul de la un dezvoltator de ex si cumparati si locul de parcare era altceva dvs aveti doar posibilitatea de a inchiria ca orice cetatean in masura locurilor disponibile.
Ideea este că nu pot depune pentru alt loc de parcare deoarece exista un loc pe apartament.Intrebarea era ce pot face sa elimin acel loc de parcare de pe apartament?.daca dansul plătește încă 10 ani locul eu nu pot lua alt loc pe acel apartament.Din păcate nici primăria sec 3 nu are o soluție.
Ar ttebui ss studiati regulamentul adp,,hotarsrea de consiliu local care reglementeaza parcarile in sectorul respectiv.In mod normal daca nu mai locuieste acolo sau in zona nu ar trebui sa mai beneficieze de loc dar depinde..