avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit neplatit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit neplatit

In 2005 am luat un card de credit cu 30 mil..sau 3000lei nu am platit am plecat din țară...
In 20017 am primit tirziu o instiintare cu executor judecatoresc de la o firmă fe recuperare din Cipru cu suma de 140.ooolei ..vechi 140 mil...Acum am primit o instiintare cu proprire de salariu ...
Nu vreau să le dau nimic ...vă rog să imi spuneti ce să fac ...
Da sunt de acord să dau banii care iam luat...nu sa prescris suma???
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 09:56, 31 Iulie 2018
Faceti urgent contestație la executare.
E posibil.sa se fi prescris.
Ar fi bine sa apelați la avocat pentru redactarea contestației ca sa nu aveti surprize neplăcute daca ati avea dreptate.
Contestatie la executare silita in termen de 15 zile de cand ati luat la cunostinta. Ar fi bine sa angajati pe cineva.
Luați legătura cu un avocat din circumscripția Curții de Apel unde-și are executorul sediul pentru a vă formula, în maximum 15 zile de la comunicare, o contestație la executare în care va invoca inclusiv prescripția.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariala pentru credit din 2007 andreifor andreifor Buna ziua. In anul 2007 am luat un card de tipul Card Avantaj cu o suma de 2000 de lei din care am cheltuit aproximativ 1500 de lei. Astazi m-am trezit cu o ... (vezi toată discuția)
Poprire si cum o pot ridica puescu puescu Am o amenda de 10 ani si tocmai acum m-am trezit cu poprire pe conturi si cu obligatia de a plati amenda sa mi se ridice poprirea. Din cate stiu dupa 5 ani se ... (vezi toată discuția)
Executare silita/ poprire pe salariu adrianaady adrianaady Buna ziua. Am primit instiintare de incuviintare a executarii silite pentru un credit, firma de recuperari a apelat la executor/instanta. De la biroul ... (vezi toată discuția)