avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Cum pot sa-i fac pasaport la fata
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Cum pot sa-i fac pasaport la fata

Eu am cetatanie romana iar fata minoră de 11 ani doar certificat de nastere .eu cu tatal fetei sunt despartita si el nu vrea sa ne deie declaratie pentru pasaport .Tatal fetei nu are cetatanie româna .eu ca cetatean român cum pot sa-i fac la fata pasaport .am vreo doi ani de când ma confrunt cu problema asta .
Ultima modificare: Marți, 31 Iulie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Anna☺ , utilizator 02:06, 31 Iulie 2018
Buna seara,
Va sfatuiesc sa chemati in instanta pe tatal minorei solicitand ca sa pronunte o sentinta care sa suplineasca acordul lui atat pentru pasaport cat si pentru iesirea din tara.
Eu sunt din Moldova si sal chem in judecata unde in Romania ca eu am propisca in Vaslui sau in Moldova .cum sa procedez.
Ultima modificare: Marți, 31 Iulie 2018
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de nastere minor in lipsa tatalui MohoraStefania MohoraStefania Buna ziua...Locuiesc de un an si jumatate in franta sunt casatorita dar despartita de sot,avem impreuna o fetita de 4 ani de care ma ocup eu in momentul in ... (vezi toată discuția)
Drepturile tatalui in concubinaj Iulya ucca Iulya ucca Buna ziua . As dori si eu sa stiu ce drepturi poate sa aiba tatal fetei fata De fata mea. Am trait in concumbinaj fata mea are 3 ani acuma si pe ... (vezi toată discuția)
Poate iesi copilul din tara fara acordul tatalui Andeia lovasz Andeia lovasz buna ziua .sunt divortata am o fata de 14 ani care e la un club de baschet.ea ar rrebui sa olece cu echipa in cantonament in serbia.intrebarea e-poate iesi din ... (vezi toată discuția)