avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Drepturile tatalui in concubinaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Drepturile tatalui in concubinaj

Buna ziua . As dori si eu sa stiu ce drepturi poate sa aiba tatal fetei fata De fata mea. Am trait in concumbinaj fata mea are 3 ani acuma si pe certificatul De nastere este trecuta cu numele lui. Am trait impreuna ne.a parasit si nu L.a interesat De loc. Dupa un an ne.am impacat pentru a fi o familie . Iar dupa un an jumatate ne.am despartit De tot si ma ameninta mereu ca ma lasa fara fata ca ma calca in picioare. Ce drepturi are el asupra fetei si ce as putea face sa nu o pierd. Va multumesc
Ultima modificare: Joi, 30 Noiembrie 2017
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 11:28, 26 Noiembrie 2017
Buna ziua,
Va sfatuiesc sa va adresati instantei solicitand:
- autoritatea parinteasca sa se exercite de ambii parinti
- domiciliul minorei sa fie la dumneavoastra
- stabilirea unui program de vizita al tatalui
- pensia de intretinere datorata de tata.
Daca va mai ameninta solicitati emiterea unei ordin de protectie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am trăit în concubinaj cu un bărbat și vreau sa plec la el cu ft Iacob iuliana Iacob iuliana Bună seara . am trai ani de zile în concubinaj cu un bărbat și după ce am trăit ani de zile ne.am propus să avem un copilaș. Eram o familie fericită ... (vezi toată discuția)
Autoritate parentala Denisasarbu Denisasarbu Buna seara, Am un copil de 5 luni, nerecunoscut de tata, cetatean danez care sta de zece ani in Romania. El m-a amenintat prin nenumarate mesaje ca daca ii ... (vezi toată discuția)
Intrebare despre consecințele recunoașterii copilului Beatricemirela Beatricemirela Am o fetita de 4 lui am nascut in spania ca tatal. Copilului nu ma primit acasa ultimile luni cand eram gravida si am nascut in spania si am pus fata pe numele ... (vezi toată discuția)