avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am trăit în concubinaj cu un bărbat și vreau sa ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am trăit în concubinaj cu un bărbat și vreau sa plec la el cu ft

Bună seara . am trai ani de zile în concubinaj cu un bărbat și după ce am trăit ani de zile ne.am propus să avem un copilaș. Eram o familie fericită ,până când ne.a părăsit și a trăit cu alta. Acuma mă caută din nou și vrea să ne impacam,si sa ne ducem în Germania unde este el . Eu una vreau să știu dacă aș pleca cu fata încolo , poate să îmi ia fata ? Să îmi facă rău? Să o pierd sau ceva ? Asta e cea mai mare temere a mea :) ( fata are un an și 3 luni)
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:30, 19 Mai 2016
Daca nu aveti incredere in el, n-are sens sa plecati. Si da, o poate opri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile tatalui in concubinaj Iulya ucca Iulya ucca Buna ziua . As dori si eu sa stiu ce drepturi poate sa aiba tatal fetei fata De fata mea. Am trait in concumbinaj fata mea are 3 ani acuma si pe ... (vezi toată discuția)
Suntem acuzati de delapidare nicoletaalina nicoletaalina Buna seara....acum 1 an si 7 luni m.am angajat la un minimarket lucrator comercial dupa vreo doua saptamani am fost mutata la casa.....angajati au tot venit si ... (vezi toată discuția)
As dori sa întreb ceva în legătură cu iniste copii Mariusmario637@gmail Mariusmario637@gmail Am în grija mea trei copilași doua fete si un baiat. Mama lor ia părăsit în urma cu doi ani a plecat cu altcineva. Am cunoscut pe cineva o fata care are ... (vezi toată discuția)