avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... As dori sa întreb ceva în legătură cu iniste copii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

As dori sa întreb ceva în legătură cu iniste copii

Am în grija mea trei copilași doua fete si un baiat. Mama lor ia părăsit în urma cu doi ani a plecat cu altcineva. Am cunoscut pe cineva o fata care are si ea doi copilași un băiat și o fata in ciuda faptului si bătăilor si consumului excesiv asupra bărbatului ei concubinaj vorbind a adus în urma bătăi si mai multe batjocori asupra ei . fata fiind nevoită să plece de la el nu mai putea să suporte toate chestiile astea a decis să se mute în București stand singura cu un loc de muncă stabil si vroind să-și ia măcar un copilași lângă ea nu se poate pentru că fostul este foarte agresiv băiatul ei am înțeles că nu sa atașat așa repede unde stă ea cu mediul de aici de la oraș în schimb fata ei ar vrea să vină dar nu o lasă tatăl ei este repet agresiv si nu vrea să o lase în grija ei măcar fata cu respect si stima as vrea sa stiu ce ar fi de făcut multumesc
Ultima modificare: Marți, 30 Octombrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Sa isi angajeze avocat si sa deschidă proces acolo unde locuiesc minorii.
Are sanse sa obtina castig de cauza.
As vrea sa facem ceva nici copii nu vrea să-i dea nici la telefon să vorbească cu ei ați vrea să ținem legătura în legătură cu acest caz e totuși o durere în suflet as dori sa va angajez cum doriți va pot contacta la telefon
Trebuie sa isi angajeze avocat din localitatea unde locuiesc minorii.Asa sunt costuri mult mai reduse.
Unde locuiesc acestia?
Ultima modificare: Luni, 29 Octombrie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Cati ani are fata ?
Are 7 anisori

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi-am pierdut familia in italia,va rog ajutati-ma! wind34 wind34 Buna ziua..Am sa incerc sa va spun o poveste trista,dar adevarata..Nu am pe nimeni aici,asa ca va rog din tot sufletul meu sa ma ajutati cu ceva informatii ... (vezi toată discuția)
Mi-am pierdut familia in italia,va rog ajutati-ma! wind34 wind34 Dragii mei,am sa incerc sa va spun o poveste trista,dar adevarata..Nu am pe nimeni aici,asa ca va rog din tot sufletul meu sa ma ajutati cu ceva informatii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua sora mea a re o probleme foarte mare daca ne puteti ... Hessor Hessor Buna ziua sora mea a re o probleme foarte mare daca ne puteti indruma va rog frumos, Sa intamplat ca aceasata sa fir in concubinaj cu cineva au facut un ... (vezi toată discuția)