avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... cum se recupereaza taxa de mediu platita ptr auto in ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

cum se recupereaza taxa de mediu platita ptr auto in leasing ?

Am un auto achizitionat in leasing ptr care am platit taxa de mediu in 2016 . Am solicitat firmei de leasing sa faca demersurile de recuperare si sa-mi restituie respectivii bani -atunci cand ii va primi -prin diminuarea unei facturi de leasing .Au tras de timp din martie 2018 pana in mai 2018 , motivand ca sa vada cum fac , apoi mi-au pus la dispozitie un contract de cesiune ref suma respectiva sa ma duc la ANAF si sa fac solicitarea , iar dupa ce ANAF mi-a raspuns ca nu se fac retsituiri decat daca as fi avut leasingul incheiat , sau proprietarilor auto conf Normelor de aplicare OUG 52/2017 , firma de leasing m-a conditionat de o plata ptr aceasta operatiune plata ce se doreste in avans de depunerea cererii de recuperare si care nu se restituie daca taxa nu se recupereaza .Consider ca este o solicitare abuziva atat timp cat singurul care poate face cererea este doar proprietarul si nu mi se pare corect sa platesc .

Alte discuții în legătură

Refux restituire taxa prima inmatriculare miki72 miki72 Buna ziua! Am primit acasa \'\'Decizia de respingere a cererii de restituire a sumelor reprezentand taxa speciala pentru autoturisme si autovehicule,taxa de ... (vezi toată discuția)
Buna seara. am aflat faptul că se restituie sumele reprezentand ... ionutalex86 ionutalex86 Buna seara. Am aflat faptul că se restituie sumele reprezentand taxa de poluare a autovehiculului publicata in oug 93/2022. Intrebarea mea este : Mai pot ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto Alina0688 Alina0688 Buna ziua. Ce se intampla cu persoanele juridice care n-au apucat sa depuna cerere de restituire a taxei auto conf. O.U.G. 52/2017, pentru toate ... (vezi toată discuția)