avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1298 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperare cota 1/2 casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperare cota 1/2 casa

Ni s-a furat jumatate din cota/casa de catre niste asa zisi mostenitori care nu au locuit niciodata la adresa noastra.

Mentionez ca mai am cartea de imobil stampilata de militia cluj de pe vremuri care dovedeste ca nu a stat familia; Mate sau Mathe, niciodata pe adresa noastra.

De asemenea am depus si o cerere la evidenta populatiei Cluj, care sa confirme ca familia de mai sus nu a locuit niciodata la adresa noastra si implicit nu ar fi avut dreptul sa mosteneasca jumatate din casa noastra, mostenitorii familiei noastre sunt cei din familia; Ambrus.

Ce perere aveti de sansele de reusita?

Mai mentionez ca persoanele respective al familiei Mate/Mathe au murit, dar au mostenitori si de asemenea au vandut cota parte furata din casa noastra, totusi cumparatorul la care au vandut stia de iregularitati, de asta au cumparat casa foarte ieftin prin anii 90 cu 10.000 lei.

Astept pareri sau sugestii.

Multumesc.

Ultima modificare: Marți, 31 Iulie 2018
Bundy, utilizator
Nu aveti ce pareri sa asteptati ,singurul sfat este sa mergeti la un av din localitatea dvs. cu actele pt o consultatie.Numai in urma studierii actelor si a unei discutii cu dvs puteti sa primiti un raspuns pertinent

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa din banii mei cameliaagafia cameliaagafia Am achizitionat casa in care locuim exclusiv din banii mei, fapt mentionat in contractul de vanzare-cumparare. Dar eu am vrut sa fim amandoi proprietari si asa ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate provizorie petreica petreica buna seara va rog sami dati un raspuns in 1995 frati mei au renutat la casa in favoare mea la notar actele casei nu le mai am cu certificatul de ... (vezi toată discuția)
Executare silită pe imobil moștenit în cotă parte? conor conor buna ziua. va rog sa ma ajutati cu o parere. in urma decesului tatalui meu in 1999 s.a facut succesiunea unei case a familiei si astfel mama mosteneste ... (vezi toată discuția)