avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Avocatul Poporului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Avocatul Poporului

Pot sa-l dau in judecata prin Avocatul Poporului, tinand cont de faptul ca nu mi se respecta un drept fundamental: sa vad statele ( tabelele ) de plata din anii respectivi (am scris pe tema asta in celelalte postari)? Sigur, pot sa-l dau in judecata si la judecatorie, dar sunt aproape sigur ca nu voi primi un raspuns pozitiv (agentului de politie raspunzator de caz nu i s-au aratat aceste tabele) .
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Avocatul poporului poate face doar anumite verificari (in limita competentelor stabilite prin lege)in urma unei sesizari facute de dvs in nici un caz nu va reprezinta in proces ,intervine intr-un litigiu sau ce anume va imaginati dvs
Ultima modificare: Marți, 31 Iulie 2018
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Important e ca Avocatul Poporului sa vada ca mi se ingradeste dreptul de a vedea tabelele de plata. Si daca nu intervine in proces, trebuie sa aiba o parere, nu poate sa-mi spuna ca asta nu e de competenta lui, cum sugerati dumneavoastra. Si atunci, de ce-i spune Avocatul Poporului? Ce fac avocatii? Ar trebui sa-i spuna cum? Face doar verificarile si gata? Nu se intampla nimic dupa aceea? Atunci, pun inca o data intrebarea: De ce-i spune Avocatul Poporului? Pentru ca in limba romana nu exista un alt cuvant care sa denumeasca ceea ce face Avocatul Poporului? Nu cred!
Ultima modificare: Miercuri, 1 August 2018
ContSters489759, utilizator
Nu aveti nici o obligatie sa-mi cititi postarile anterioare dar nici sa raspundeti la o intrebare inexistenta. Ce legatura au asociatiile de proprietari cu statele de plata la o institutie publica? Daca d-voastra vedeti relatia dintre ele, atunci e perfect. Eu nu o vad.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals in acte contabile facut acum 10 ani ContSters489759 ContSters489759 Intr-un stat de plata din 2007-2008 (tabel de plata) cu plata celor 100 de euro pentru cumpararea de manuale de catre cadre didactice, un nume este sters cu ... (vezi toată discuția)
Tabele intretinere fara semnatura cenzorului AlexMG AlexMG Tabele de calcul al intretinerii din 2012 si pina in prezent si devize confectionate de presedinte+administrator nu poarta semnatura cenzorului, desi este ... (vezi toată discuția)
Fals in acte contabile 2 ContSters489759 ContSters489759 Vreau sa-l dau in judecata in proces civil, ca sa se stie ca a furat (sa stie si altii nu doar eu) ; chiar daca nu e vinovat penal, e vinovat moral. Deci vreau ... (vezi toată discuția)