avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1822 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Fals in acte contabile 2
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Fals in acte contabile 2

Vreau sa-l dau in judecata in proces civil, ca sa se stie ca a furat (sa stie si altii nu doar eu) ; chiar daca nu e vinovat penal, e vinovat moral. Deci vreau ca instanta sa declare ca directorul a falsificat acte contabile, chiar daca nu va fi condamnat pentru asta.
Cel mai recent răspuns: ContSters489759 , utilizator 23:38, 30 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dati-l in judecata! Este dreptul dvs.
Problema e ca nu stiu daca instanta va folosi raspunsul primit de la politie (fapta este prescrisa) pentru a respinge cererea mea.
Anul asta s-au dat voucherele de vacanta pentru cadrele didactice, in valoare de 1450 lei. Eu nu am vrut sa le iau iar directorul m-a pus sa fac cerere semnata ca nu le vreau; mi-am adus aminte ca acum 11,10, respectiv 9 ani, cand nu am luat cei 100 de euro anual, pentru manuale si rechizite (pentru cadre didactice), nu am semnat nici o cerere de renuntare la bani; i-am cerut directorului sa-mi arate tabelele din anii respectivi, cu cei 100 de euro si am reusit sa vad un singur tabel original, cel din anul scolar 2007-2008, avand insa o alterare: peste un nume ( am presupus ca este al meu) s-a sters cu pasta corectoare si s-a scris peste pasta (in mod ilegal) numele unei profesoare care, avand doar 6 ore in catedra (era in pensie) in total, nu avea dreptul sa primeasca cei 100 de euro (decat daca ar fi avut norma intreaga, adica 18 ore saptamanal) ; in loc de tabelul original din 2006-2007 am primit o copie trasa la imprimanta (un fals) iar tabelul din 2008-2009 nu l-am vazut: directorul a zis ca nu-l gaseste si ca de fapt, atunci nu s-au primit bani. Deci, aproape sigur, directorul a semnat pe numele meu falsificand semnatura mea. Tabelele din ceilalti doi ani nu mi le arata pentru ca nu are pe cine sa treaca peste numele meu. Deci, daca il dau in judecata, voi cere sa mi se arate si celelalte doua tabele in original (nu-i sigur ca mi le va arata nici asa, iar eu nu stiu ce-i poate face legea; pana acum, degeba i le-am cerut, degeaba am facut cerere scrisa ca sa le vad, tipul e incapatanat) .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals in acte contabile facut acum 10 ani ContSters489759 ContSters489759 Intr-un stat de plata din 2007-2008 (tabel de plata) cu plata celor 100 de euro pentru cumpararea de manuale de catre cadre didactice, un nume este sters cu ... (vezi toată discuția)
Modificare cu pasta corectoare in document original popa diana popa diana Buna ziua, As dori sa stiu parerea Dvs. la urmatoarea problema: socrul meu a observat pe Titlul de Proprietate (documentul original) modificari cu pasta ... (vezi toată discuția)
Executare silita cu incheiere civila fara stampila sabina492005 sabina492005 buna ziua ma numesc luca elisabeta si am facut un credit in 2007 pe care nu l-am mai platit din cauza divortului ,schimbarii domiciliului,recasatoriei etc am ... (vezi toată discuția)