avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... amenda contraventionala de la politia locala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

amenda contraventionala de la politia locala

Buna ziua !
Am primit o amenda contraventionala de la politia locala in care am constatat ca mi-a scris gresit numele de familie ( mi-a gresit o litera ) , iar la seria si numarul cartii de identitate , mi-a gresit numarul ( mi-a inversat doua numere ) . Era sa uit , daca agentul costatator are doua prenume , nu este obligat sa le treaca pe amandoua in procesul-verbal ?
As vrea sa stiu daca in acest caz procesul-verbal este lovit de nulitate .
Va multumesc !
Ultima modificare: Marți, 31 Iulie 2018
Nick Z., utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:18, 31 Iulie 2018
Situatiile care atrag anularea PV sunt prevazute de disp art 17 OG nr 2/2001
Motivele invocate de dv nu vor fi apreciate de instanta suficiente pentru a dispune hotarare de anularea PV

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pe pv de contravenție întocmit în 9 ianuarie scrie anul 2018 în loc de 2019. am vreo șansă de câștig în instanță cu motivul acesta? Iustin. Iftode Iustin. Iftode Bună ziua, în data de 9 ianuarie 2019 am fost oprit de către un echipaj al politiei rutiere Iași pentru ca am fost surprins cu pistolul radar cu viteza de ... (vezi toată discuția)
Se poate anula / contesta un pv dat de poliția locală daca ... Toader29 Toader29 Se poate anula / contesta un pv dat de poliția locală daca in pv nu este numele agentului constatator și este doar semnătura (vezi toată discuția)
Anulare proces verbal contraventie zahariematei zahariematei Buna ziua! Doresc sa va intreb daca prescurtarea prenumelui intr-un p-v poate atrage nulitatea procesului verbal? Am citit OG nr. 2/2001 art.17 insa nu imi ... (vezi toată discuția)