avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA

Buna ziua.
Am nevoie de ajutor pentru ca informatiile primite pana acum sunt contradictorii.
Situatia: Eu sunt PFA si imi construiesc o casa.
Intrebarea: Pot cere deducerea TVA pentru materialele de constructie achizitionate?
Pentru a beneficia de deducere trebuie sa trec casa ca fiind sediul firmei?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cabinet Expert Contabil , Contabil 21:44, 1 August 2018
Nu este suficient sa fie doar sediul firmei, trebuie sa desfasurati si activitate economica .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere cheltuieli pentru reparare sediu social? Kempes1996 Kempes1996 Buna ziua...am un srl(transporturi) cu sediul social la casa tatălui meu cu contract de comodat aferent.. Întrebarea mea este dacă pot achiziționa și ... (vezi toată discuția)
Int.ind. cum inregistrez sumele platite pentru achizitia de marfuri? LLAAVVIINNIIAA LLAAVVIINNIIAA Bun gasit! Am deschis la 1 iunie o Intreprindere Individuala. Va rog mult, ajutor pentru urmatoarele situatii: 1. Cum (si unde?) inregistrez sumele platite ... (vezi toată discuția)
Construiesc o cladire pentru a închiria apartamentele ulterior Aura12kb Aura12kb Buna seara! intentionez sa construiesc o cladire pentru a închiria apartamentele ulterior,dar si un apartament va fi pentru uzul personal.am decis sa deschid ... (vezi toată discuția)