avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii angajare cetatean bulgar
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

angajare cetatean bulgar



Firma noastra doreste sa-si extinda activitatea in Bulgaria prin angajarea unui cetatean bulgar cu CIM, in regim de home-office prin punerea la dispozitie: lap-top, mobil si masina. Activitatea va fi coordonata din Ro si consta in contactarea de clienti. Contractele comerciale se vor incheia intre firma din Ro si clientii din Bg. Facturile se emit de firma Ro in momentul livrarii. Chelt. aferente activitatii din Bg vor fi suportate de catre firma Ro.

Care este modalitatea legala prin care se poate realiza acest lucru. ( transferul de active : lap-top, masina inseamna punct de lucru in Bulgaria ? cu obligatiile declarative cf. Legii din Bg?; profitul aferente afacerii din Bulgaria trebuie transferat si impozitat? ) obligatii salariale ?

Multumesc,

Cel mai recent răspuns: ContSters87904 , utilizator 16:39, 5 Noiembrie 2009
cetateanul bulgar poate lucra cu dvs in regim de mandat, acele active facand parte dintr-un inventar, facandu-se proces verbal de predare-primire. legat de profit si impozit se platesc aici in Romania, deoarece aici este sediul societatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea privind circulatia in romania a autovehiculelor inmatriculate in alte state ioan neicu ioan neicu Buna ziua! Un cetatean roman curezidenta in spania cu contract de munca pe termen nelimitat PROPRIETAR al unui autoturism inmatriculat in Spania,are dreptul sa ... (vezi toată discuția)
Infintare firma bulgaria. AlexandruMat AlexandruMat Buna ziua tuturor.Doresc sa infiintez o firma pe teritoriul Bulgariei.Imi poate da cineva niste detalii,niste pasi pe care trebuie sa-i urez?? Va rog tare ... (vezi toată discuția)
Mutarea activitatii financiar-contabile a unei firme din romania, subsidiara a unui grup din franta, in cadrul unei alte subsidiare a grupului, din bulgaria Kovici Kovici Speta: - firma mama din Franta, detine 5 subsidiare in Europa, dintre care doua in Romania si Bulgaria, fiecare dintre ele cu personalitate juridica ... (vezi toată discuția)