avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... La stabilirea unei pensii de întreținere se ia în ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

La stabilirea unei pensii de întreținere se ia în considerare și faptul că pârâtul are salariul minim, plătește o rată și are un card de credit?

La stabilirea unei pensii alimentare se ia in considerare si faptul ca paratul plateste o rata de 600 de lei pentru o casa, avand semnat un angajament notarial in acest sens si mai are si un card de credit de 6000 de lei ? Asta in conditiile in care a adus adeverinta cu salariul minim pe economie, adica aprox. 1160 lei.
Ultima modificare: Vineri, 3 August 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 13:03, 1 August 2018
Buna seara,
Pensia se stabileste in functie de venituri nu de datorii.
Pensiile alimentare sunt primordiale.
Ma intereseaza sa se ia in considerare faptul ca paratul castiga mult mai mult decat declara, salariul lui este de aprox. 3000 de lei. Asta vroiam sa subliniez si sa aduc in atentia judecatorului. Acel act notarial exista, cardul de credit la fel, deci e clar ca nu ar avea de unde sa plateasca toate acestea.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De la amanta. sau ii da mami.
Daca are 3000 de lei venit, trebuie sa dovediti. Daca are carduri si alte datorii, asta nu dovedeste ca are venituri, poate are credfitori slabi, poate sunt vechi, nu stim.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia alimentara-drepturi salariale nete Kittyy Kittyy Stabilirea pensiei de intretinere : Paratul ia un credit pt nevoi personale / 5 ani, in timpul procedurii de divort. Ca urmare, drepturile sale salariale se ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu la unicredit pentru datorie la brd Robert_tm Robert_tm buna, problema mea este urmatoare: mi-am facut acum cativa ani un card real la banca1, am pltit ratele lunar pana acum aproximativ 1 an cand am avut accident ... (vezi toată discuția)
Executare silita - angajament de plata si conturi blocate vasilem092 vasilem092 Buna ziua, v-as ruga sa ma ajutati cu o parere sau cu un sfat. Situatia este urmatoarea: Sunt un debitor in curs de executare silita pentru suma de 7000 ... (vezi toată discuția)