avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Abandonare copil de catre mama
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Abandonare copil de catre mama

In urma unui concubinaj de 5 ani cu o fata a rezultat doi copii o fata de 4 ani care este pe numele ei deoarece mia refuzat dreptu de a o recunoaste si un baiat de doi ani care este pe numele meu . La inceputul anului ne-am despartit ea gasindusi pe altcineva si inaintandu-mi proces pentru custodia baiatului de atunci pana acum ne-am mai impacat de trei ori dar rezultatul fiind acelasi . Ultima oara ea pur si simplu ascultand la sfatul altor persoane mia lasat baiatu in grija si a luat fata si a plecat in franta neinteresandu-se de el ca era racit la momentul respectiv. Intrebarea mea ar fi ce sanse as avea sa obtin custodia la baiat si ce trebuie sa fac cum sa procedez
Aveți toate șansele sa obtineți custodia exclusiva cu un avocat bun.
Ca sa stabilesc domiciliul copilului la mine unde trebuie sa ma adresez? Deoarece eu locuiesc in bucuresti iar domiciliul copilului este la resita jud caras severin
Buna seara
Va sfatuiesc sa solicitati sa se stabileasca paternitatea si pentru fiica si sa solicitati stabilirea domiciliului ambilor la dumneavoastra.
Cererea se face in instanta la judecatoria unde au acum domiciliu minorii sau macar un minor.
Ultima modificare: Marți, 31 Iulie 2018
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

accesul la petrecerea weekendului cu copilul meu andreilixandru andreilixandru in data de 28 martie am divortat de sotia mea prin acord si am semnat o tranzactie prin care baiatul ramane la mine fata la ea.sentinta nu s-a redactat inca ... (vezi toată discuția)
Copil retinut de catre bunici David1987 David1987 Buna ziua am si eu o întrebare si poate reusiti sa ma indrumati si pe mine. Pe data de 13 iulie concubina mea cu care am doi copii un băiat de doi ani si o ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am un băiat de 10 ani, în tot acest timp tatăl ... Ionela Dumitrache Ionela Dumitrache Bună ziua, am un băiat de 10 ani, în tot acest timp tatăl a fost foarte puțin în viata lui,ne-a părăsit când bebe avea câteva luni, ne-am împăcat ... (vezi toată discuția)