avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Casa ANL
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Casa ANL

Bina ziua. Un prieten de-al meu, s-a căsătorit în urma cu 16 ani. În timpul căsniciei a dobândit o locuință de la primărie, tip ANL. În urma cu doi ani, a divorțat, donând casa prin notar fostei soții și în favoarea copiilor. Între timp, doamna a părăsit locuință, acumulând sume restante și fiind drebansata de la toate utilitățile, gaze, curent, apa, etc. Mai exista vreo șansă ca prietenul meu sa reintre în posesia apartamentului?

Alte discuții în legătură

Declaratie notariala falsa Maycon Maycon Buna Ziua. Un prieten foarte bun a obtinut in urma cu ceva ani apartament ANL impreuna cu sotia lui. Ulterior au divortat, iar acesta a declarat la notar ca ... (vezi toată discuția)
Fals in declaratii Maycon Maycon Buna Ziua. Un prieten foarte bun a obtinut in urma cu ceva ani apartament ANL impreuna cu sotia lui. Ulterior au divortat, iar acesta a declarat la notar ca ... (vezi toată discuția)
Ma confrunt cu o problema stresanta ! acum 15 ani am lasat pe ... cosmin221985 cosmin221985 Ma confrunt cu o problema stresanta ! acum 15 ani am lasat o persoana in chirie la o casa a parintilor mei pe care am dobandit-o printr-un act de intretinere ... (vezi toată discuția)