avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de vânzare-cumpărare cu uzufruct viager
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de vânzare-cumpărare cu uzufruct viager

Buna ziua,parintii meu ne au trecut casa cu drept viager,(contract de vanzare cumparare),noi fiind casatoriti de 5 ani,sotul poate sa imi cedeze partea lui fara a mai avea drept vre odata,cat ar costa si ce acte mi ar trebui?multumesc.
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 17:26, 1 August 2018
Dacă sunteti căsătoriți nu poate fara a mai avea dreptul vreodată. Pentru ca donațiile intre soți sunt revocabile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interesant si urgent anca banciu anca banciu Am fost casatorit acum 28 ani , am avut un fiu din prima casatorie caruia i-am platit pensie alimentara si multe altele pe langa pana la 25 ani. In urma cu 9 ... (vezi toată discuția)
Donatie sau contract de vanzare cumparare? vio_popescu vio_popescu Buna ziua, Sotia mea are o situatie juridica de rezolvat si as dori sa va cer parerea, in numele ei: Parintii sotiei sunt proprietarii unui apartament, ... (vezi toată discuția)
Donatie bubulika bubulika In anul 1995 fiind casatorita cu sotul meu de 5 ani si avand 1 copil,sotul meu a primit act de donatie pe un apartament, de la sora lui.Actul de donatie a ... (vezi toată discuția)