avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Intrebare - valorificare tichete CFR nefolosite
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Intrebare - valorificare tichete CFR nefolosite

Unde se pot valorifica tichetele de calatorie pe calea ferata OG 2005 nr 71/2004 ,.,in cazul daca toate tichetele sant neatinse din anul 2017,.,,.?
Cer foarte frumos sa dati un raspuns.Dumnezau sa ajute pe cine ajuta,.,Multumesc de inainte caspunsul dat.
Ultima modificare: Miercuri, 1 August 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:15, 1 August 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legislatia actuala (cea de care amintiti a fost amanata an de an pana s-a pierdut definitiv) nu mentioneaza posibilitatea valorificarii tichetelor de calatorie primite (presupun ca va referitti la cele primite de catre pensionari) daca nu au fost folosite in anul in care au fost primite.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Art.4 din O.U.G. nr.71/2004 privind acordarea unor facilităţi familiilor de pensionari s-a abrogat in anul 2009.

art.4 - abrogat
Începând cu anul 2008 pensionarii beneficiază de o compensare în bani pentru tichetele de călătorie pe calea ferată neutilizate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichetele de calatorie cernatlarisa@ cernatlarisa@ Exista posibilitatea despăgubiri biletelor de călătorie neutilizare de către pensionari? (vezi toată discuția)
Emiterea anuala cu cuponul de pensie a biletelor gratuite de calatorie victorconstantinescu victorconstantinescu Este al dilea a cand nu primesc de la casa de pensii aceste bilete gratuite de calatorie . Exista o lege care conditioneaza eliberarea acestui drept . Sant ... (vezi toată discuția)
Cine poate folosi tichetele de calatorie? mucuta gheorghe mucuta gheorghe Eu sunt pensionar.Poate calatori sotia mea ,cu trenul sau auto,folosind tichetele mele de calatorie?Multumesc pentru raspuns, (vezi toată discuția)