Buna ziua! Trăiesc cu un bărbat nu suntem căsătoriți avem un copil de 8 luni suntem plecați in străinătate. Soțul m-a tot amenință ca ne despărțit și îmi ia copilul când mergem in țara. Ar avea șanse sa îmi ia copilul el lucrează in străinătate eu am doar 18 ani. Va rog ajutați-mă
Este lesne de înțeles că recomandabil ar fi ca și dvs să aveți repezentant convențional.
Pentru a da valență principiului interesului superior al minorului, instanța s-ar putea apleca asupra laturii pecuniare, însă având în vedere vârsta fragedă și dacă faceți dovada că minorul ar fi bine îngrijit, sunt șanse mari să rămână la dvs.
Mai mult decât atât, dacă are venituri mari puteți obține o pensie alimentară pe măsură.
Nu vă panicați și luați legătura fie cu un avocat de pe acest site, fie din tabloul Baroului din locatilatea dvs.
Bebelus
arina789
Daca parintii se despart. Relatie concubinaj. De la ce varsta poate dormi copilul si la tata? Ce spune legea?In prezent e bebelus alaptat de 4 luni. Multumesc. (vezi toată discuția)
Bună ziua
Petruta_ionela
Va rog frumos sa ma ajutați am un copilaș de un an tatăl copilului de f multă vreme vb cu mine f urat. Menționez k nu sunt căsătorită legal cu el ... (vezi toată discuția)