avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Se poate pune poprire in prenatal?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Se poate pune poprire in prenatal?

Buna ziua,sunt insarcinata in 34 de saptama ni,am fost in concediu de risc maternal si incepand cu 1 iulie sunt in concediu prenatal,am fost anuntata de la locul de munca ca a venit o instiintare si-mi vor pune poprire pe salariu,din ce am citit pe net nu prea am inteles,eu stiam ca din concediu prenatal nu se poate pune poprire,este cod indemnizatie 8,sarcina si Laurie,multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Valentina888 , utilizator 16:30, 4 August 2018

Valentina888 a scris:

Buna ziua,sunt insarcinata in 34 de saptamani,am fost in concediu de risc maternal si incepand cu 1 iulie sunt in concediu prenatal,am fost anuntata de la locul de munca ca a venit o instiintare si-mi vor pune poprire pe salariu,din ce am citit pe net nu prea am inteles,eu stiam ca din concediu prenatal nu se poate pune poprire,este cod indemnizatie 8,sarcina si lauzie,as dori sa stiu daca se poate pune poprire daca eu sunt in prenatal? multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprire pe indemnizatia de crestere a copilului? puiudenisa puiudenisa in urma cu 6 ani am faut o rata la banca .nu am mai avut posibilitatea so platesc si aigurarile au platit ei acum cei de la asigurari prin ordin judecatoresc ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal veronica-t veronica-t Angajarea a fost facuta la inceputul lunii iulie 2010, primul concediu medical l-am luat in februarie 2011 , dupa ce am anuntat la serviciu ca sunt ... (vezi toată discuția)
Concediul de risc maternal fboy14 fboy14 Daca sotia mea este angajata pe perioada determinata si contractul ei expira in perioada concediului de risc maternal...ce are de facut in cazul ca nu i se mai ... (vezi toată discuția)