Timp de 3 ani, am facut demersuri pentru identificarea proprietatilor, am achitat impozitele, am facut zeci de drumuri, am formulat plangeri penale, am castigat un proces fara avocat, am eliberat proprietatile de vecini, am gasit cumparator si am stabilit un pret excelent.
Acum, pentru ca mostenitorii nu s-au sinchisit sa deschida dosar succesoral in 10 ani, i-am chemat eu la dezbatere. Dar nu vor sa ma. recompenseze pentru munca mea (nici nu stiu cat sa le cer),
Nu ma refer la taxele notariale si la impozitele care se vor achita proportional cu cota de mostenire. Pretind o recompensa pentru alergatura si priceperea mea. Asa e de bun simt, dar e si legal?
Dvs aveți un drept de creanta asupra lor. Pe de alta parte dacă ei nu ai facut nici un demers de acceptare tacită ma moștenirii pot fi decăzuți din drepturile lor si va rămâne tot Dvs. Eu as merge pe aceasta ultima varianta. De ce sa împart cu niste nerecunoascatori?
Poate ca n-ar merita, insa nu pot fi decat corecta. Daca puteti dezvolta un pic acest drept de creanta, va rog. Care e forma legala, temeiul si ce sanse am? Multumesc.
Sanse aveți foarte mari dacă apelați la un avocat. Nu faceti asta fara a fi asistat sau reprezentat de un avicat deoarece aproape sigur va prejudiciati. Referitor la forma, temei, șamd, este treaba avocatului. Nu va încărcați cu asa informații. Pe Dvs sa va intereseze doar rezultatul.