avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... help - pentru gasire site
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

help - pentru gasire site

Cunoasteati adresa de site unde pot sa gasesc practica judiciara de la C.E.D.O.??!!
Ma intereseaza un site in care sa gasesc inclusiv cererile inregistrate si solutiile - toate - pronuntate in contradictoriu cu Ro.
Ceva in genul siteului I.C.C.J. - dar in limba romana.
Cel mai recent răspuns: ContSters45263 , utilizator 12:09, 28 Septembrie 2007
In limba romana, mai gasesti pe situl Institutului European Roman www.ier.ro - Traducerea acquis-ului comunitar- baza de date-jurisprudenta comunitara.
O sursa buna de informare in acest domeniu este si www.raduchirita.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept international penal ContSters47264 ContSters47264 Dragi colegi, printre dvs. se afla , asa cum imi imaginez , si pasionati ai acestei ramuri de drept. M-ar intresa daca putem dezbate din cand in ... (vezi toată discuția)
Cursuri de pregãtire pentru examenul mcc - traducãtor ro-es danap2001 danap2001 Buna ziua, ma intereseaza un centru de pregatire cursuri traducere juridica ptr examenul de traducator pe spaniola. De ex. exista in Spania International ... (vezi toată discuția)
Vanzarea ornamentelor de craciun ! majoritar majoritar Care sunt conditiile pt. a putea comercializa ornamente de craciun (instalatii de brad,ornamente luminoase pt. vitrine,globuri,ghirlande....) Este necesar ... (vezi toată discuția)