avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Rezidenta in italia
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Rezidenta in italia

Sunt rezident in italia, vreau sa renunt la rezidenta si sa vin in romania. Am masina pe numele meu, contul bancar si somaj,ce se intampla cu ele sau care sunt urmatorii pasi?
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 10:34, 2 August 2018
Pentru șomaj stiu ca trebuie sa va prezentați periodic pentru a beneficia de banii de șomaj pe întreaga perioada. Asta presupune sa nu Renunțați la rezidenta si la contul de virament. Puteți veni in România dar trebuie sa mergeți periodic in Italia cel putin pana expira Șomajul. Masina dacă e proprietatea Dvs veniti cu ea in Romania
Ultima modificare: Joi, 2 August 2018
Petre Enache, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj Avasiloaie Geta Avasiloaie Geta Acum sunt in somaj dar peste 3 luni voi ramane fara rezidenta in Italia, voi mai primi somajul? (vezi toată discuția)
Mi au confiscat masina :(. Cerebro Cerebro Salutare. Am si eu o problema cu masina care este inmatriculata in romania si am fost in spania iar acolo politia mi au confiscat masina ptr motivul ca ... (vezi toată discuția)
Somaj italia Opr88 Opr88 Buna ziua as vrea sa ma informati si pe mine cu o problema maicamea lucreaza in italia vrea sa obtina somaj dar iy trebuie rezidenta trebuie luata in spatiu ... (vezi toată discuția)