avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pensie de urmas Spania
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pensie de urmas Spania

Buna ziua ! Tatăl meu a decedat acum 4 ani , pana in prezent nu am stiu de pensia de urmas oferită de statul Spaniol , eu si fratele meu beneficiez de pensie de urmas din Romania , dar tatăl meu a lucrat cu carte de munca si in Spania timp de 10 ani . Pot beneficia de pensia de urmas din Spania după atâția ani de la deces ? Daca da , ce arte sunt necesare si unde trebuie sa le trimit, cui ar trebui sa ma adresez ? Mentionez ca eu sunt la facultate si fratele meu implineste anul acesta 16 ani , dar isi continua studiile . Va multumesc !
Ultima modificare: Joi, 2 August 2018
AlexaB123, utilizator
Cel mai recent răspuns: AlexaB123 , utilizator 15:25, 4 August 2018
Da, beneficiați!... căutați avocați romani care practica avocatura in Spania
Multumesc pentru răspuns !

Petre Enache a scris:

Da, beneficiați!... căutați avocați romani care practica avocatura in Spania

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat este salariul mediu brut pe economie? ada2113 ada2113 cat este salariul mediu brut pe economie- 1700,1800 ? Daca un copil are pensie de urmas si mai si locreaza in timpul facultatii cat trebuie sa aiba trecut pe ... (vezi toată discuția)
Pensie militara Camellia89 Camellia89 Buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns la urmatoarea intrebare: daca beneficiez de pensie militara de pe urma tatalui meu si vreau sa ma ... (vezi toată discuția)
Sânt student și beneficiez de pensie de urmaș vă rog să ... Pataadriana Pataadriana Sânt student și beneficiez de pensie de urmaș vă rog să îmi spuneți care e data limită pt trimiterea actelor,dacă le pot trimite prin poștă cu ... (vezi toată discuția)