avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... copie legalizata certificat nastere
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

copie legalizata certificat nastere

buna ziua,
va rog frumos o opinie avizata din partea de competenta notariala:
exista posibilitatea, undeva, de a legaliza un certificat de nastere COLOR? ( nu alb negru). ma intereseaza daca sunt ceva specificatii juridice, pe acest subiect, sau fiecare cabinet notarial procedeaza dupa posibilitati?

cu multumiri!

Alte discuții în legătură

Solicitare venita de la tatal Michaela2014 Michaela2014 Buna ziua, Am primit din partea fostului sot (parintele separat al minorului nascut din aceasta casatorie), solicitarea urmatoare: \"Ma intereseaza dupa ... (vezi toată discuția)
E legal sa mi se solicite copie color c.i. pentru a retrage bani dintr-un cont pe un sait de pariuri? ContSters206895 ContSters206895 buna ziua!! as avea si eu o intrebare....mi-am facut cont la un site de pariuri...si cand vreau sa retrag bani din contul respectiv imi cere sa faca ... (vezi toată discuția)
Imputernicire legalizata pentru imputernicit legal?! mgeorgiana mgeorgiana Buna ziua, As vrea sa stiu mai multe despre acest subiect. Sunt o societate comerciala, de ce mi se cere sa fac imputernicire legalizata pentru ... (vezi toată discuția)