avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Firma cu datorii la stat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Firma cu datorii la stat

Datoriile sunt mentionate in bilantul firmei , care nu a mai avut nici o activitate din 2010 ( An cand a murit unul din cei doi asociati , intr-o societate in nume colectiv ( SNC )..).
Intrebarea este daca se poate invoca prescriptia ?.Asociatul in viata nu a suspendat sau inchis firma si depune anual bilantul din 2010 neschimbat.
Mentionez ca nu am primit nici o instiintare de plata sau somatie de executare silita de la ANAF.
Va multumesc ...
Ultima modificare: Joi, 2 August 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Snc Stalex Stalex Buna ziua. Am si o intrebare. Tatal meu a infintat un SNC in 1994. In 1997 decedat. Zilele trecute am primit de la o firma o instiintare cum ca SNC-ul tatalui ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa lichidez o firma care nu mai functioneaza? beto40 beto40 Am o soc com tip s.r.l., careia i-am suspendat activitatea pe o perioada de 3 ani(ian 2007-ian 2010). Am inchis magazinul,am reziliat contractul de ... (vezi toată discuția)
Datoriile unui srl- intreruperea prescriptiei dd2013 dd2013 Buna ziua! Am un srl infiintat iin 2008- martie, care a functionat pana in noiembrie 2008. Am adunat datorii la bugetul de stat, pe care nu le-am achitat. ... (vezi toată discuția)